pos-sro2-top4
pos-sro2-top5
 

Kuinka ihanat ovat ilosanoman tuojan askelet!

Raamatun opettaminen ja siitä kertominen on Raamattuopistolle erityisesti annettu tehtävä. Raamattuopiston visio kertoo juuri tästä: ”Pidämme rohkeasti esillä Raamatun sanaa tavoitteena, ettei kukaan jää osattomaksi Jumalan armosta.” Tämä Heprealaiskirjeen kahdennentoista luvun viidettätoista jaetta mukaileva unelmamme on haastava toteutettava. Miten evankeliumin voisi saada miljoonien korvien kuultavaksi?

Raamattuopiston radio-ohjelmat ovat tässä avainasemassa. Ne tavoittavat evankeliumilla ja Raamatun sanalla kymmeniä tuhansia suomalaisia joka viikko. Monet etsijät eivät ehkä uskaltaisi tulla hengellisiin tilaisuuksiin. Radion kautta evankeliumi tulee turvallisella tavalla heidän luokseen. Toisille pääsy evankeliumia kuulemaan on syystä tai toisesta vaikeaa. Saamme jatkuvasti postia ihmisiltä, jotka eivät sairauden tai vanhuuden tähden voi lähteä kotoaan. Heille ohjelmamme ovat kotiin tuleva kirkko. Jollekin kirkkomatka voi olla liian pitkä, eivätkä linja-autot kulje. He ymmärtävät syvällä henkilökohtaisella tavalla Raamatun sanan: "Kuinka ihanat ovat ilosanoman tuojan askelet!" (Room. 10:15)

Sydämelleni on jäänyt vanha rouva, joka näytti minulle laukussaan olevaa tablettitietokonetta. Sen ruudussa oli vain yksi kuvake. ”Tuosta kun painaa, kuuluu Raamattuopiston jumalanpalvelus”, hän sanoi.

Radio-ohjelmien kuulijoilta ei kerätä kurssimaksuja eikä tätä työtä tehdä verovaroin. Radio-ohjelmien lähettäminen on oikeastaan lähetystyötä. Lähetystyössä tarvitaan lähettäjiä. Voisitko sinä olla kanssamme tekemässä tätä tärkeää työtä? Tukemassa sitä? Rukoilemassa kaikkien niiden puolesta, jotka ohjelmien tekemiseen osallistuvat? Ja niiden puolesta, joita evankeliumi radioiden ääressä koskettaa?

Sydämellinen kiitos tuestasi!

Lauri Vartiainen

Toiminnanjohtaja

Suomen Raamattuopiston Säätiö

 

Osuuspankki FI73 5720 2320 1095 43
Danske Bank FI40 8000 1100 0684 11
Nordea FI74 1378 3000 2196 30
Viite:130 000 990 514

 

 

Soita 0600 02650 (21,86 € + pvm)

 

 

 

 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!