pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Radioraamattupiiri2015-686x345

Raamattu on maailman tärkein kirja. Moni haluaisi tutustua siihen paremmin, mutta ei ehkä tiedä, miten pääsisi alkuun. Paras tapa tutustua Raamattuun on lukea sitä yhdessä toisten kanssa ja keskustella luetusta. Tällaisia raamattupiirejä kristityt ovat pitäneet jo pitkään. Nyt raamattupiiri tulee myös radiosta.

Syksy 2017

Kevätkaudella 2017 aloitimme tutkimaan evankeliumia Matteuksen mukaan. Syksyllä jatkamme tämän pääevankeliumin tutkimista.

Aina on hyvä aika perustaa raamattupiiri. Nyt siihen on hyvä syy reformaation juhlavuonna. Matteuksen evankeliumi on Uudessa testamentissa ensimmäisenä ja sitä kutsutaan pääevankeliumiksi. Lähde kanssamme tutkimusmatkalle. Kutsu mukaan myös muutama ystävä ja perustakaa näin oma radioraamattupiiri. Voitte kuunnella ohjelman silloin kuin se piirillenne sopii ja jatkaa keskustelua omalla joukolla. Raamatussa puhuu Jumala itse. Siksi raamattupiiri voi olla tärkeintä mitä sinulle on koskaan tapahtunut.

Oppaat avuksi

Raamattupiirityöskentelyn tueksi Perussanoma on julkaissut jo useita Eero Junkkaalan kirjoittamia Oppaita. Kirjatilaukset www.perussanoma.fi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 09 5123 9120.

Arvonnat

Joka kuukausi radioraamattupiirien kesken arvotaan kirjapalkinto. Ilmoita piirisi mukaan osoitteella aino.viitanen@ sro.fi  Voittajapiirit julkaisemme tässä. Muista myös Vuokatinrannan lomaviikon arvonta joka vuosi! Kaikki piiriläiset mahtuvat mukaan (1-10 hlöä).

Vuotuisen (2016) Vuokatinrannan lomaviikon arvonnan voitti perhepiiri Oksavasta. Paljon Onnea voittajille!

Tammikuun 2017 kirjapalkinto lähtee Rovaniemelle ja helmikuun Tervoon. Kirjana lähtee Timo Junkkaalan "Oikein väärin ymmärretty Luther." Köyliöön lähtee Sari Savelan Onneni on -kirja maaliskuun arpavoittona. Huhti- ja toukokuun kirjapalkinnot osuivat Saloon ja Hollolaan. Onnea voittajille ja hyviä lukuhetkiä, palkintona lähti Liisa Liljan "Äiti, kuulin ukkosen äänen! Elokuun kirjapalkinto "Scot Kinnamanin "Kaikki mitä olet halunnut tietää luterilaisuudesta", lähti Riihimäelle. Syyskuun arpavoitto lähtee Laitilaan, lokakuun puolestaan Suolahteen. Molempiin piireihin lähtee Jukka Norvannon kirja : 365 sana vuoden jokaiselle päivälle. Onnea voittajapiireille!

 

 

Lähetysajat 2017

Radioraamattupiiri lähetetään Radio Deissä joka tiistai klo 18.30–19.
Syksyn ohjelmat jatkuvat 15.8.

Muistathan, että voit kuunnella myös aiemmin nauhoitettuja ohjelmia.

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!