pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Musiikkilinja

Musiikkilinjalle haetaan hakemuksella ja hakemuksen liitteillä. Musiikkilinjalla voit opiskella joko syys- tai kevätlukukauden tai molemmat, eli koko lukuvuoden. Voit vielä tiedustella vapaita paikkoja alkaneelle syyslukukaudelle, täytä hakemus niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä. Kevätlukukaudeksi voit hakea 12.12. mennessä. Mitä pikemmin haet, sitä varmemmin mahdut mukaan

Hae Musiikkilinjalle nettilomakkeella tai paperisella hakulomakkeella.

Missiomusalinja

Missiomusalinja kestää koko lukuvuoden, eli syyskuun alusta kesäkuun alkuun. Voit hakea nyt jo syksyllä 2018 alkavalle missiomusalinjalle. 

Hae Missiomusalinjalle nettilomakkeella tai paperisella hakulomakkeella.

 

Musiikkilinja plus

Musiikkilinja plussalle voivat hakea musiikki- tai missiomusalinjalla jo aiemmin vuoden opiskelleet. Linjalle voit hakea musiikkilinjan hakemuksella, jonka yhteydessä mainitse se, että haet Musiikkilinja plussalle. Kerro myös siitä, miten tahtoisit opintojen painottuvan ja onko toiveita jostakin musiikkiprojektista, jonka tahtoisit liittyvän opintoihin. Hakemuksen saapumisen jälkeen otamme yhteyttä tarkemmin.

 

Hakulomakkeiden lähettäminen ja liitteet

Paperisen hakulomakkeen voit esitäyttää sähköisesti ennen tulostusta. Postita hakulomake tämän jälkeen liitteineen linjan vastaavalle opettajalle tai opintotoimistoon. Hakulomakkeen voi myös tilata opintotoimistosta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 09 5123 910. Opintotoimiston väki palvelee sinua maanantaista perjantaihin klo 9–16.

Ilmoitamme musiikkilinjoille hyväksymisestä mahdollisimman pian hakulomakkeen ja liitteiden saapumisen jälkeen. Voit tiedustella Musiikkilinjoista opintotoimistosta p. 09 5123 910 tai vastaavilta opettajilta. Sähköposteihin pyrimme vastaamaan muutaman päivän sisällä.

Sähköiset liitteet voit lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Musiikkilinjojen vastaavat opettajat

Voit tiedustella musiikkilinjoista ottamalla yhteyttä vastaaviin opettajiin.

Mikko Nikula, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 0500 689 662
Mari-Kaisa Auvinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Veli-Pekka Kangas, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Postiosoite:
Suomen Raamattuopisto/Musiikkilinja, PL 15, 02701 Kauniainen.

 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!