pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Urheilulinjan esittely

Urheilulinja on oikea paikka urheilusta ja liikunnasta pitäville sekä tämän alan uraa suunnitteleville. Urheilulinja soveltuu harraste ja kilpatasolla oleville pelaajille/kilpailijoille/valmentajille. Myös niille ketkä vain nauttivat liikunnasta ja urheilusta. Urheilulinjalla yhdistyvät usko ja urheilu!

Urheilulinja on intensiivistä opiskelua, kasvua ja kehittymistä urheilun ja liikunnan parissa sekä kristittynä. Koulutus on myös yhdessä tekemistä ja toistemme kokemuksista oppimista.

Linjalla on runsaasti pelaamista ja liikuntaa niin joukkue kuin yksilölajien parissa. Siellä opiskellaan Raamattua ja ollaan mukana järjestämässä matalan kynnyksen liikuntatapahtumia yhdessä mm. seurakuntien kanssa. Urheilulinjan kolme päätavoitetta ovat seuraavat:

Kouluttaa:

Koulutamme ymmärtämään mitä ja minkälaista on kristillinen urheilutyö.

Varustaa:

Varustamme toimimaan johtajina ja valmentajina liikunnan ja urheilun parissa.

Lähettää:

Haluamme rohkaista ja tukea jokaista omalla paikkakunnallaan olemaan vastuunkantajana liikunnan ja urheilun parissa tehtävässä työssä tarjoten kristillisen urheilutyön verkoston tukea. 

Mikä sinua kiinnostaa? 

Urheilu yhdistää ympäri maailmaa, myös Suomessa. Mikäli olet kiinnostunut joistakin alla olevista teemoista, tule rohkeasti mukaan. 

- Liikunta arjen harrastuksena

 - Tavoitteellinen urheilu

 - Valmentaminen 

 - Urheilulähetystyö

 - Kristittynä urheilun maailmassa ja kristillisen urheilutyön eri muodot

 - Kristillinen urheiluseuraharrastus  

 - Liikunnan psykologia

 - Kansanopistovuosi Raamatun ja liikunnan merkeissä Kauniaisten puutarhamaisessa ympäristössä, hyvien urheilumahdollisuuksien äärellä

 - Liikunnan alan ammattilaisuus

Tärkeät päivämäärät

2017–2018 lukuvuosi 4.9.2017-1.6.2018 2017

Syyslukukausi 4.9.–22.12. 2018

Kevätlukukausi 2.1.–1.6.2018

Linjan vastaavana opettajana toimii Niko Ijäs ja lisäksi linjalla vierailee monia urheilun parissa uraa tekeviä opettajia. Niko Ijäksen yhteystiedot ovat p. 050-5004207, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!