pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

tietoa meista vr huoneistohotelli

Vuokatinrannan sijainti matkailualueen sydämessä antaa erinomaisen mahdollisuuden laajentaa toimintaa ja kehittää uusia toimintamuotoja. Visiomme on, että Vuokatinrannan kristillinen loma- ja kurssikeskus kasvaa lähivuosina entistä merkittävämmäksi matkailu-, koulutus- ja virkistyskeskukseksi, jossa yhdistyvät hyvä kristillinen sanoma, virkistävä lepo ja liikunta.

Vastaamme näihin mahdollisuuksiin rakentamalla Vuokatinrantaan uutta majoitustilaa. Kesäkuussa 2012 valmistui  korkeatasoinen kahden rivitalon muodostama lomahuoneistokeskus. Lomaosakkeiden myynnistä ja ylläpidosta vastaa Perussanoma Oy. Lomaosakeviikkoja on edelleen myynnissä.

Toisessa vaiheessa on tarkoitus rakentaa huoneistohotelli, jonka 22 viihtyisissä huoneistoissa on yhteensä 140 vuodepaikkaa. Hotellissa on myös tasokkaat kokoontumistilat suurillekin ryhmille ja monia erilaisia toimintatiloja. Rakentaminen aloitetaan välittömästi rahoituksen järjestyttyä. Rakentamisesta vastaa Vuokatinranta Oy, joka on yhdeksän yksityishenkilön ja opiston tukijan perustama yritys.

Nämä laajennukset antavat mahdollisuuden järjestää lisää tapahtumia ja vastaanottaa enemmän matkailijoita ja lomanviettäjiä. Uusien tilojen myötä paikka sopii entistä paremmin myös mm. leirikoulujen ja työyhteisöjen virkistyspäivien pitopaikaksi.

Uusiutuva Vuokatinranta on siis enemmän kuin joukko uusia rakennuksia!

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!